Verdonk Advocaten & Mediators

Verdonk Advocaten & Mediators is gevestigd in Heerenveen.

Wij richten ons op zakelijke en particuliere dienstverlening. Elke advocaat is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden.

Ook Mediation is vandaag de dag onmisbaar. Mediation via ons kantoor biedt het voordeel dat onze mediators ook gespecialiseerde advocaten zijn die kunnen buigen op een grote juridische kennis en ervaring in (echt)scheidingssituaties en familiekwesties. Die kennis en ervaring gebruiken ze ook bij de begeleiding van een mediation. Beslist een meerwaarde ten opzichte van de mediators die een dergelijke juridische kennis en ervaring niet hebben en dergelijke adviezen extern moeten inhuren.

Verdonk Advocaten & Mediators in het licht van de huidige overheidsmaatregelen: 

Ons kantoor is geopend met die aanpassing dat onze medewerkers meer dan gebruikelijk vanuit huis werken en uiteraard wel via telefoonnummer 0513-623666 of e-mail bereikbaar zijn.

Op ons kantoor is het mogelijk op 1,5 meter afstand gesprekken met elkaar te voeren maar besprekingen zullen zoveel mogelijk telefonisch of via internet gevoerd worden. Heeft u echter verkoudsheids- en/of griepklachten, blijft u dan alstublieft thuis en stuurt u ons een e-mail met uw juridische vragen.

Het 'inloopspreekuur' is komen te vervallen. U kunt altijd telefonisch of per e-mail uw vragen stellen.
Wij vertrouwen uiteraard op uw begrip en hopen u na deze fase weer gezond te mogen ontmoeten.

Verdonk advocaten