Advocaat nodig?

Een gerechtelijke procedure starten voor u als particulier of ondernemer kan diverse oorzaken en redenen hebben. Weinig mensen hebben zelf de benodigde kennis of middelen om dit te doen en voor zichzelf af te handelen. In zo’n geval heeft u een advocaat nodig. Wij van Verdonk Advocaten staan altijd voor u klaar.

 

Particulier   Zakelijk

Onze advocaten

De advocaten van Verdonk Advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Zo bent u er altijd zeker van dat de betreffende advocaat voor het rechtsgebied wat u nodig heeft altijd beschikbaar is. Ook blijven onze advocaten cursussen volgen, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard houden we hierbij wel altijd rekening met u. Als u bijvoorbeeld zelf de voorkeur heeft voor één van onze advocaten, dan zullen wij altijd kijken of deze u kan bijstaan. Ook al is het een specialist in een ander rechtsgebied. Het gaat erom dat u zich er goed bij voelt en dat de communicatie tussen u en de advocaat goed verloopt.

Advocaat nodig?
Wij zijn er voor u

Wanneer u zich als persoon, ondernemer of bedrijf in een lastige situatie bevindt, helpen wij graag met de benodigde juridische ondersteuning. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn ons ervan bewust dat u, wanneer u een advocaat nodig heeft, zich altijd in een vervelende situatie bevindt en veel aan uw hoofd heeft. Communicatie is dan ook key voor ons. Onze advocaten stellen u op uw gemak en zullen alle stappen duidelijk en concreet aan u uitleggen.

Inloopspreekuur

Weet u niet helemaal zeker of u wel een advocaat nodig heeft of heeft u een snelle juridische vraag waar u het antwoord niet op weet? Wij geven u graag kosteloos advies in een gesprek van ongeveer 20 minuten. U helpen en niet op onnodige kosten jagen is ons doel. Als u hier interesse in heeft, dan vragen we u wel van tevoren even te bellen of te mailen. Zo weten wij of de advocaat die u het beste kan adviseren ook aanwezig is. Ook kunnen wij dan vaak vooraf al beoordelen of het zinvol is om een afspraak in te plannen.

Contact

Heeft u een advocaat nodig of wilt u advies over een bepaalde juridische vraag? Bij ons kunt u altijd terecht. Neem direct contact met ons op!

Bekijk ons inloopspreekuur   Bel direct

Verdonk advocaten & mediation

De advocaten van Verdonk Advocaten & Mediation zijn gespecialiseerd in verschillende secties en rechtsgebieden.