Verdonk Advocaten
& Mediators

Onze advocaten en mediators zijn werkzaam op zowel de particuliere als zakelijke markt en zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden.

 

Particulier Zakelijk 

Organisatie

Bij Verdonk Advocaten en Mediators zijn zeven advocaten werkzaam met veel ervaring op verschillende rechtsgebieden. Gemiddeld ligt de ervaring van de advocaten rond de 20 jaar. Verder zijn er een tweetal secretaresse werkzaam bij het kantoor die ook een ruime ervaring hebben in de advocatuur.

De advocaten zijn werkzaam zowel in de particulier als zakelijke markt, zodat er voor vrijwel iedere juridische vraag een advocaat beschikbaar is die u kan bijstaan. Onder “Ons Team” kunt u verder kennismaken met de diverse advocaten en diens specialismen. Ook onze secretaresse zijn daar vermeld.

Als u van ons wilt horen dat u gelijk heeft maar u heeft het niet, dan krijgt u het ook niet van ons. We spelen juist vaak voor ‘advocaat van de duivel’ om u een zo realistisch mogelijke inschatting te geven van uw risico’s. Vaak valt een zekere schikking te verkiezen boven een onzekere procedure. Voor het treffen van een schikking zijn echter wel twee partijen nodig. Is een procedure onvermijdelijk dan zullen wij ook ‘alles uit de kast zullen halen’ om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen.

Het kantoor staat cliënten bij zowel op betalende als toegevoegd basis. Onder “Tarieven” vindt u een verdere uitleg van de diverse regelingen m.b.t. de juridische kosten.