Procedure & Beslaglegging

Of u nu zelf een procedure wilt opstarten of erin wordt betrokken, u moet er op kunnen vertrouwen dat uw advocaat maximaal voor uw belangen opkomt. Wij bespreken altijd met u wat uw kansen zijn, welke kosten u kunt verwachten en wat de beste processtrategie voor u is.

 

Neem contact op

Betrokken worden in procedure

Als u verweer wilt voeren, neemt u dan zo snel mogelijk met ons contact op. Niet alleen is de bijstand door een advocaat vaak verplicht maar ook kunt u uw eigen ruiten ingooien als u zelf reageert. Maak gebruik van de bij Verdonk Advocaten bestaande mogelijkheid om een oriënterend en kosteloos gesprek aan te vragen over uw proceskansen.

Zien wij (en u) nog mogelijkheden voor een schikking dan zullen wij u dat dan tevens voorhouden. Bovendien kunnen we u vaak een eerste inschatting van de kosten geven die aan het voeren van verweer zijn verbonden.

Procedure opstarten

Het besluit van het opstarten van een procedure neemt u veelal in overleg met uw advocaat.  Daarbij zal u dan al een inschatting van de juridische en financiële procesrisico’s zijn gegeven, maar daarnaast zullen wij u adviseren welke procedure (een kort geding of een bodemprocedure) het beste opgestart kan worden. Ook zullen we kijken welke maatregelen (beslaglegging en/of provisionele voorzieningen) u daarbij verder kunt nemen.

Beslag

De mogelijkheid bestaat om al voordat een uitspraak is verkregen, beslag wordt gelegd. Uiteraard zijn daaraan voorwaarden en risico’s verbonden. Of u nu een procedure wilt opstarten of erin wordt betrokken, wij zullen met u veelal de (on)mogelijkheden van beslaglegging door- of onder u bespreken.

Wat Verdonk Advocaten voor u kan betekenen

Of u nu in een procedure wordt betrokken of zelf wilt opstarten, een procedure brengt vrijwel altijd onzekerheden met zich mee. Slechts zelden zal de uitkomst daarvan immers gegarandeerd kunnen worden terwijl u wel van één ding zeker kan zijn: de advocaatkosten.

Kiest u voor de advocaten van Verdonk Advocaten dan kunnen wij u echter wel garanderen dat wij ons optimaal voor u zullen inzetten, dat wij u nooit een procedure zullen adviseren waarin we zelf niet geloven en dat wij begrijpen dat de lak niet duurder dan de brief moet worden.

Advocaten:

Bekijk onze rechtsgebieden