Advocaten Heerenveen

Onze advocaten & mediators staan particulieren en ondernemers bij met rechtshulp in Heerenveen en omstreken. Wij zijn al 50 jaar actief en gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden.

 

Bekijk rechtsgebieden

Advocaat in Heerenveen

Als u een advocaat of mediator in Heerenveen zoekt, staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Ons kantoor is gevestigd aan de K.R. Poststraat 80 vlakbij de afrit van de A32 en dichtbij bushalte Oost. Ook is er volop gratis parkeergelegenheid achter ons kantoorpand.

Rechtsbijstand nodig?

Wanneer u zich als particulier in een lastige situatie bevindt, helpen wij u graag met de benodigde juridische ondersteuning op ons kantoor in Heerenveen. Wij hebben jarenlange ervaring in meer dan vijftien rechtsgebieden, zoals scheiding, ontslag, aansprakelijkheid, strafzaken, erfenis en nalatenschap. Ook kunt u bij ons terecht bij conflicten op het werk of in het verkeer, bijvoorbeeld bij invordering van een rijbewijs. Wij ondersteunen u met onze kennis en met persoonlijke aandacht. We houden altijd rekening met uw voorkeur voor één van onze advocaten, omdat een goede communicatie voor ons net zo belangrijk is als juridische begeleiding.

Ook voor ondernemers

Ook als u als ondernemer of bestuurder rechtshulp zoekt, kunt terecht bij onze advocaten in Heerenveen. Binnen uw bedrijf of instelling kunt u onverhoopt te maken krijgen met vele uiteenlopende juridische kwesties. Onze advocaten en mediators adviseren u graag om (dreigende) conflicten te voorkomen. Wij zijn uw sparringpartner voor zaken zoals ontslag, contracten, faillissement en overnames, en staan u altijd bij met juridisch advies. Maak gerust een afspraak voor het inloopspreekuur of plan een telefonische afspraak in.

Actief in de regio

We hechten veel waarde aan de regio en zijn daarom zeer actief binnen de lokale ondernemerskringen. Zo zijn wij lid van de Businessclub Thialf, Businessclub SC Heerenveen Vrouwen, Ondernemerssociëteit SC Heerenveen, Ondernemerskring Heerenveen, Voetbalvereniging VV Heerenveen en de Old Round Table Heerenveen.

Contact

Bent u op zoek naar een advocaat in Heerenveen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op     Bekijk advocaten

Locatie Heerenveen | Verdonk Advocaten

Verdonk advocaten & mediation

De advocaten van Verdonk Advocaten & Mediation zijn gespecialiseerd in verschillende secties en rechtsgebieden.