Advocatenkantoor Drachten

Zoekt u een advocaat of mediator in regio Drachten? Dan kunt u altijd bij Verdonk advocaten terecht. Wij zijn al 50 jaar gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden.

 

Neem contact op

Advocaat in regio Drachten

Als u als particulier of ondernemer in een vervelende situatie terecht komt, het zij door toedoen van een ander of onverhoopt door uzelf, dan heeft u waarschijnlijk rechtsbijstand nodig. Bij Verdonk advocaten nabij Drachten staan we altijd voor u klaar. Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen, vlak naast de A32. We hebben al sinds 1973 ervaring in vele rechtsgebieden. Of het nu gaat om een scheiding, ontslag, erfenis, verblijfsvergunning, faillissement of overname. Onze ervaren advocaten en mediators helpen u graag op weg.

 

Wist u dat?

Wij bieden de mogelijkheid voor een gratis oriënterend gesprek van 20 minuten. Vaak heeft u dan al inzicht in uw mogelijkheden en hoe wij u kunnen bijstaan.

 

Ook voor mediation

Een van onze specialiteiten is mediation, dit bieden wij zowel op particulier als op zakelijk niveau aan, op nog geen twintig minuten van Drachten. Bemiddeling is vooral geschikt bij echtscheiding of verbreking van samenleving met kinderen. Ook bieden we zakelijke mediation aan, bijvoorbeeld bij geschillen op de werkvloer. Het uitgangspunt is om de gesprekken zodanig te begeleiden dat beide partijen tot een oplossing kunnen komen en de afspraken vast te leggen in een overeenkomst. Daar zetten we onze expertise graag voor in.

Keuze uit meerdere advocaten

We houden rekening met uw keuze voor één van onze advocaten. En zullen uiteraard ook adviseren welke van hen het beste bij uw rechtsgebied past. Wij vinden een goede communicatie zeer belangrijk, en zullen daarom altijd met u kijken of de medewerker van uw voorkeur bijvoorbeeld toch uw eerste aanspreekpunt kan zijn. Bekijk onze advocaten voor de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op.

Goed bereikbaar

Ons kantoor ligt vlakbij de afrit van de A32 aan de K.R. Poststraat 80 in Heerenveen. U kunt gratis parkeren achter ons kantoorpand. Ook zit er een bushalte (Oost, A32) voor de deur.

Contact

Bent u op zoek naar een advocaat in regio Drachten? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op     Bekijk rechtsgebieden

Advocatenkantoor Drachten | Verdonk Advocaten

Verdonk advocaten & mediation

De advocaten van Verdonk Advocaten & Mediation zijn gespecialiseerd in verschillende secties en rechtsgebieden.