Advocatenkantoor Heerenveen

De advocaten & mediators van Verdonk Advocaten Heerenveen zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bij ons weet u zeker dat de betreffende advocaat of mediator alles af weet van het onderwerp en u kan helpen.

 

Particulier
Zakelijk

Advocaat als particulier

Wanneer u als particulier opzoek bent naar een advocatenkantoor in Heerenveen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Als particulier kunt u met uiteenlopende juridische kwesties te maken krijgen. Altijd vervelend en iets wat u liever niet wilt. Onze advocaten begrijpen dit en zullen er daarom ook altijd alles aan doen om u te helpen. Wij behandelen onder andere de rechtsgebieden scheiding en verbreking samenleving, strafzaken en erfenis & nalatenschap. Wij kunnen u ondersteunen bij deze zaken. Zowel met onze kennis, als met onze persoonlijke aandacht.

Advocaat als ondernemer

Als ondernemer of bestuurder van een bedrijf of instelling moet u van veel markten thuis zijn. U kunt echter niet overal verstand van hebben. Vooral wanneer u met dreigende conflicten wordt geconfronteerd is het voor u fijn als u wordt geadviseerd. Verdonk advocaten uit Heerenveen is hier de perfecte partner voor. Wij begrijpen uw positie en spreken uw taal. Wij kunnen u helpen bij problemen die zich voordoen binnen de organisatie. Dit doen wij onder andere bij de rechtsgebieden ontslag, contracten en overnames.

Wij houden rekening met uw keuze

In principe zoeken wij voor u de advocaat uit die het beste bij het rechtsgebied past. Maar natuurlijk houden wij ook rekening met uw keuze. Heeft u een duidelijke voorkeur voor een van onze advocaten, dan zullen we altijd bekijken of deze advocaat u kan bijstaan. Ook wanneer de medewerker een specialist is op een ander gebied. Wij vinden namelijk de communicatie met uw advocaat net zo belangrijk als juridische kunde.

Mediation

Wij doen mediation zowel op particulier als op zakelijk niveau. Ook dit vindt plaats op ons advocatenkantoor in Heerenveen. Mediation op de particuliere markt is vooral geschikt bij echtscheiding of verbreking van samenleven met kinderen of bij conflicten rondom de afwikkeling van een nalatenschap. Zakelijke mediation is daarentegen geschikt bij een nog niet volledig vastgelopen, maar wel (dreigend) verstoorde arbeidsrelatie. Mediation kan hierbij helpen om een oplossing te vinden. Ook kan de Zakelijke Mediation worden gebruikt bij interne conflicten binnen een onderneming of instelling zelf.

Contact

Bent u opzoek naar een advocatenkantoor in Heerenveen? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op Bekijk mediation

Verdonk advocaten & mediation

De advocaten van Verdonk Advocaten & Mediation zijn gespecialiseerd in verschillende secties en rechtsgebieden.