Strafzaken

Neem meteen contact met ons op als de politie u als verdachte wil gaan horen. Ook al weet u zeker dat u onschuldig bent of niets strafbaars heeft gedaan. Het is onze ervaring dat je juist in het begin van een zaak veel invloed kan uitoefenen.

 

Neem contact op

Wij kunnen in alle zaken helpen

Iedereen kan als verdachte worden aangemerkt. Er kan aangifte gedaan zijn tegen u of u kunt op een andere manier als verdachte in beeld zijn gekomen. U kunt bijvoorbeeld verdacht worden van betrokkenheid bij diefstal, mishandeling, drugs, een zedendelict, een verkeersdelict etc. In vrijwel alle gevallen kunnen wij u bijstaan. Mochten wij u onverhoopt niet kunnen bijstaan, dan verwijzen wij u door naar een betrouwbare collega die dat wel kan.

Verhoor

De politieagent die u verhoort is vaak de eerste die de officier van justitie informeert die verder beslist over de zaak. Het is dus van belang om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Wij kunnen u vertellen wat van belang is bij een politieverhoor. We kunnen u ook bijstaan bij het politieverhoor zelf.

Zitting

Mocht u in het kader van een zitting voor de rechter of een officier van justitie moeten verschijnen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u daar een goede indruk maakt. Daarom zullen wij u voorbereiden op de zitting. Daarnaast zullen wij uw standpunt zo goed mogelijk naar voren brengen bij de rechter.

Kosten

Bij strafzaken kunt u gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Als u daarvoor in aanmerking komt blijven uw advocaatkosten beperkt. Wanneer u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, zullen wij in overleg met u een passend voorstel doen aangaande onze kosten. Als u uiteindelijk niet wordt veroordeeld kunt u overigens vrijwel altijd al onze kosten vergoed krijgen van de overheid. Dan kost onze bijstand u per saldo dus niets. Indien u vragen heeft over de kosten kunt u telefonisch contact opnemen en nemen wij vanzelfsprekend vrijblijvend uw situatie met u door.

Advocaat:

 

Bekijk onze rechtsgebieden